31 Mac 2017

TAHNIAH KAKAK DINA

Alhamdulillah..
.
Penggal pertama persekolahan dah pun berakhir...dan mula memasuki penggal ke-2 pula.
.
Peperiksaan penggal pertama pun dah dapat dah...
.
Hasil dari keputusan yg dah dapat...boleh dibuat panduan dan rujukan..setakat mana kerajinan dan tumpuan kpd pelajaran...masih leka bermain..? Masih ralik dan kurang tumpuan kpd pelajaran..? Kurang kefahaman dlm mana2 subjek..?

Semuanya harus diteliti dna diperbaiki..., ditingkatkan dalam menghadapi peperiksaan penggal ke-2 pula nanti..

Ok lah...yg lepas..dah pun lepas..dah jadi sejarah dan diambil pengajaran..

Bagi menghargai usaha dan ketekunan Kakak Dina, Bang Cik dan Adik....kita makan2 la sikit no...walaupun tak semewah mana macam org lain...takat kemampuan kita jer la...


Alhamdulillah...sama2 sekeluarga spend quality time bersama2-sama...

Tahniah Kakak Dina yg telah dapat keputusan yg bagus dlm peperiksaan baru2 ni.

Usaha lagi Kakak...PT3 hujung tahun ni pun dah tak lama dah..

Buat Bang Cik dan Adik..teruskan lagi usaha...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...