29 November 2013

FAMILY TRIP KLIMS 2013 @ HONDA

Assalamu'alaikum,


Kembali bersiaran... Bukan apa, aku baru jer balik dari out-station kat Langkawi 2 hari 1 malam.. menjalankan tugasan kat Hospital Langkawi.


Sambung balik ceritera aku dan family kat Kuala Lumpur International Motor Show (KLIMS) 2013 yang lalu.

27 November 2013

FAMILY TRIP KLIMS 2013 @ VOLKSWAGEN

Assalamu'alaikum,


Apa yang boleh aku katakan, Toyota hanya tonjolkan teknologi hybridnya dan kereta konsepnya yang bermultimedia. Lain-lain model hanya facelift dan diperbaharui dengan hybrid plug-in.


Dari galeri Toyota, kami sekeluarga berpindah pula ke ruang pameran Volkswagen yang juga di dalam Hall 1.

26 November 2013

FAMILY TRIP KLIMS 2013 @ TOYOTA

Assalamu'alaikum,


Bersambung lagi ceritera pengalaman kami sekeluarga mengunjungi pameran kereta di KL International Motor Show 2013 yang telah berlangsung di PWTC yang lalu.



Selepas berlegar-legar sekitar kawasan pameran Lexus, kami berpindah pula ke kawasan pameran Toyota. 

25 November 2013

FAMILY TRIP KLIMS 2013 @ LEXUS

Assalamu'alaikum,


Jauh juga berjalan... nak sampai ke Hall 1 ni.


Pengunjung masih lagi belum ramai. Rasanya mungkin sebab bukan hujung minggu kot. Kalau tak ramai orang, senang sikit nak ambil gambar kereta nanti.

24 November 2013

FAMILY TRIP KLIMS 2013 @ PWTC

Assalamu'alaikum,


Alhamdulillah, kami sekeluarga selamat sampai KL Sentral kurang lebih jam 6.30 pagi.


Selesai tunaikan tanggungjawab kat Surau KL Sentral, terus kami keluar, sedia menanti adik aku.... untuk menuju ke kediamannya di Subang.

22 November 2013

FAMILY TRIP 2013 @ KLIMS 2013

Assalamu'alaikum,


Alhamdulillah, sekali lagi acara yang diadakan selang 2 tahun sekali...kembali.



Acara autoshow... Kuala Lumpur International Motor Show (KLIMS) 2013. Yang terakhir diadakan pada tahun 2010 yang lalu. Dan seperti kebiasaan, acara diadakan di PWTC, Kuala Lumpur dari 15 November 2013 hingga 24 November 2013.

10 November 2013

RIDE SANTAI DUA BERANAK

Assalamu'alaikum,


Hujan nampak masih membasahi bumi Perlis ni. kadang-kadang hujan di waktu pagi, kadang-kadang hujan di tengah hari, kadang-kadang sebelah petang dan kadang-kadang malam hingga ke subuh. Pernah juga sehari semalam berhujan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...