17 Julai 2012

SELAMAT HARI LAHIR... FAHMI

Catatan Ayah


Selasa
27 Syaaban 1433
17 Julai 2012


Assalamu'alaikum,


Sesungguhnya..rezeki Allah ada di mana-mana.. Sudah tertulis..dalam seminggu sebelum menjelang Ramadhan..rezeki Allah datang mencurah-curah..


Selepas jamuan makan seminggu yang lalu yang aku ukirkan di sini... dan makan durian.. yang juga aku hebahkan di sini...kali ni sekali lagi kami sepejabat dihidangkan dengan makanan... Alhamdulillah...




Photobucket



Makan-makan kali ni bersempena dengan sambutan hari kelahiran Fahmi...salah seorang student Work Base Learning (WBL) yang ditempatkan di Kangar...


For info, program WBL ni adalah program bersama antara FMS dan Politeknik...yang menempatkan pelajar-pelajarnya di syarikat-syarikat konsesi yang menyelenggara peralatan perubatan di hospital-hospital kerajaan...yang memakan masa selama setahun...


Kebetulan pula..pada hari tu..ada program user training kat Unit Satelit Hemodialysis...jadi makanan telah ditempat lebih sedikit...untuk meraikan majlis ni...



Photobucket




Photobucket



Selain tu...rakan-rakan Fahmi...juga telah membeli sebiji kek untuk meraikan rakan mereka...


Sedap kek tu...



Photobucket



Dengan penuh stail...memulakan majlis dengan memotong kek...



Photobucket



Masing-masing leka mengisi periuk perut...



Photobucket



Dua rakan baik.....



Photobucket



Suhail...yang selalu dengan senyum sempoinya...tapi dok demam 2-3 hari dah...


p/s: demam dah gatal nak kahwin kot...hehehe... =P



Photobucket



Birthday boy... =)



Photobucket



Cik Own dok layan makan... =D



Photobucket



Te dia...kek tinggai setengah dalam masa beberapa minit saja...hehehe... =)


Apa-apa pun...diucapkan "Selamat Ulang Tahun Kelahiran" kepada Fahmi...dan yang sponsor makan dan minum...serta kek...


Ada masa...lepas Ramadhan ni...kita pakat-pakat buat lagi...InsyaAllah...


"Pengalaman membentuk keperibadian dan kematangan..."


Wassalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...