19 Februari 2012

BEAM ALIGNMENT TOSHIBA KXO-80G

Catatan Ayah


Ahad
26 Rabiul Awal 1433
19 Februari 2012


Assalamu'alaikum,


Pertama-tama kali.. aku ucapkan tahniah kepada Superyan Ahmad yang telah mendapat cahaya mata yang baru.. baby girl...


Baru-baru ni.. aku ada membuat QC test untuk General X-ray Toshiba KXO-80G di Hospital Tuanku Fauziah... 


Alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar dan segala reading berada dalam julat yang memuaskan... cuma terdapat beberapa adjusment yang perlu dilakukan...


Aku dapati beam alignment agak tersasar sikit... tapi masih dalam julat yang dibenarkan... namun begitu.. harus diperbetulkan kembali setakat yang boleh...


Inilah beberapa gambiran ketika ujian dilakukan...


Toshiba KXO-80G



Toshiba KXO-80G



Toshiba KXO-80G



Toshiba KXO-80G



Toshiba KXO-80G



Toshiba KXO-80G



p/s: nak kena study manual sat.. macam mana nak buat adjusment.. lama dah tak buat ni...


"Pengalaman membentuk keperibadian dan kematangan..."


Wassalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...