04 Oktober 2011

HTF BAKAL BERUBAH WAJAH - 5

Catatan Ayah

Selasa
6 Zulkaedah 1432
4 September 2011

Assalamu'alaikum...

Hujan turun lagi hari ni sekitar Kangar..

Minta-minta tu.. esok jangan ler hujan.. sebab nak kena ride ke Hospital Sultan Abdul Halim, Sungai Petani.. buat QC test Angiography...

Kepada yang ride di musim hujan ni.. hati-hatilah.. kerana kita ni ibarat mentimun.. lagi pun musim hujan ni.. jalan agak licin...

Ok lah.. hari ni aku nak share sikit perubahan-perubahan yang bakal berlaku di Hospital Tuanku Fauziah, Kangar.. mana tau kot-kot ada orang Perlis kat luar sana nak tengok serba sedikit perubahan dan pembangunan yang berlaku sekitar Perlis...

Gambiran ni aku ambil semasa bulan Ramadhan yang lepas....






Gambiran ni pulak aku ambil semasa bulan Syawal yang lepas...





Gamaknya.. bila ler nak siap yer?..

"Pengalaman membentuk keperibadian dan kematangan..."

Wassalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...