01 Jun 2011

SAMBUTAN BIRTHDAY SUHAIL

Catatan Ayah

Rabu
28 Jamadil Akhir 1432
1 Jun 2011

Assalamu'alaikum...

Sedih bila dengar berita berkenaan bayi yang dilemparkan jatuh dari bangunan.. apa nak jadi dengan manusia sekarang ni..

Manusia dah jadi lebih teruk dari hantu gamaknya... Siapa jahat? Hantu atau Manusia...

Agak lewat aku update event ni.. yang berlangsung pada 20 Mei 2011 yang lalu.. iaitu sambutan hari lahir Suhail..

Mohon maaf kepada kawan-kawan semua.. atas kelewatan aku upload gambiran sekitar majlis tu..

Ok.. hari ni aku upload gambiran dan sedikit ceritera...

Makanan


Antara hidangan makanan kali ni.. nasi goreng yang ditempah dari kedai sangkaq burung.. hehehe.. yang letaknya bersebelahan MADA Kangar...


View MADA Kangar in a larger map


Ayam goreng pulak digoreng oleh mak mertua Mat Nor.. selain tu.. karipap...


Selain tu.. ada kek, kacang dan agar-agar...


Yang ni.. aku tak tau nama apa.. dimakan dengan santan dan gula merah... yang dibawa oleh Najwa.. terima kasih Najwa.. :thumpup:...

Acara

Bila sebut acara.. macam formal la pulak.. tapi tak lah formal pun.. sekadar majlis dimulakan dengan ucapan alu-aluan dari Mat Nor dan Shukri FM.. yang telah dijemput khas..

Selepas sedikit ucapan dari Mat Nor.. tiba giliran Suhail pulak bagi ucapan.. 

Seperti biasa.. Suhail memberi ucapan sambil tersipu-sipu kemaluan malu... hehehe... =)

Selesai ucapan.. apalagi dok tunggu.. layan jer lah.. makan sampai kenyang...


Sapa nak baca doa ni?....


Najwa pun tak dan-dan nak ambik gambaq....


Gaya model gay lelaki bujang terakhir HTF... hehehe.. :tepukdahi:..


Apa yang menggeletek perut hati Esah.. sampai tertawa sakan?... siap kena jeling dengan Shukri...



Tengah dok kelebet handphone baru kot.. kedua-dua abang kita ni... =D




Senyuman seorang bos... 



Senyuman simpul kemalu-maluan... birthday boy...


Dan.. birthday girl...

Penyampaian cenderahati

Selepas ucapan alu-aluan dari Mat Nor.. ucapan Shukri FM.. dan ucapan Suhail yang diraikan.. acara penyampaian cenderahati pula mengambil tempat... :thumpup:..



Makan time..

Hah.. tunggu apa lagi.. perut pun dah sanggap ni.. jom kita balon...








Tapi yang bestnya.. aku sempat snap satu gambar.. mungkin tuan punya badan pun tak sedar.. hehehehe... =P


Ehem.. ehem.. dok call sapa tu bawah pokok sorang-sorang?.. hehehe... :thumpup:..

Apa-apa pun.. happy birthday untuk Suhail.. semoga panjang umur dan murah rezeki.. dan cepat kahwin.. hehehe...

"Pengalaman membentuk keperibadian..."

Wassalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...