29 Mei 2011

RIDE PHILIPS @ ALOR STAR - EP2

Catatan Ayah

Assalamu'alaikum..

Cuti-cuti sekolah ni.. mesti banyak kenduri.. hari ni pun ada satu kenduri kat Jitra.. nak pi sat lagi..

Tapi.. sebelum tu.. aku nak sambung lagi ceritera.. sambungan kelmarin...

@ Day 2


Cuaca baik nampaknya hari ni.. jadi dalam 8.15 pagi aku bertolak ke Alor Star.. juga menggunakan route kelmarin.. saja malas nak ikut route yang lain.. tak dak mood...


Sampai jer HSB.. aku terus ke bilik seminar di JPD.. dan semua dah berkumpul kat sana..

Jadi.. hari ni.. training bersambung.. berkisarkan General Fluoroscopy..




Contoh CCD camera yang digunakan dalam General Fluoroscopy...

Selepas makan tengahari.. sesi training diadakan secara praktikal kat dalam bilik fluoroscopy...






Seperti biasa.. habis training.. bergambiran kenangan.. hehehe..



Training tamat hampir pukul 5.00 petang.. banyak ilmu yang kami dapat.. Alhamdulillah..

Terima kasih diucapkan kepada Koay dari Philips Malaysia.. kerana memberi kami ilmu yang bermanafaat ni..

Tahniah kepada Syaiful kerana berjaya menganjurkan sesi training kali ni kat HSB.. bab makan yang best.. makan mee yang penuh dengan udang.. sampai ratah-ratah udang tu.. banyak sangat...

Kepada kawan-kawan yang lain.. ada rezeki dan kelapangan.. kita jumpa lagi dalam sesi training yang lain.. bukan senang geng-geng Radiology Compliance Unit (RCU) ni nak berkumpul..

Ok.. tamatlah sudah ceritera yang boring ni.. kita jumpa lagi..

"Pengalaman membentuk keperibadian..."

Wassalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...