19 Februari 2011

NASI BERIANI...

Catatan Ayah

Assalamualaikum...

Setiap sabtu ke-2.. adalah hari kerja company aku.. orang lain syok-syok cuti.. tapi kami..... ;-(

Sabtu ke-2 kali ni... 12 Februari 2011.. kami sebulat suara.. mengadakan jamuan sambut birthday.. buat Man Nadzi, Own dan Meck... ;-D

Dan menu kali ni adalah... nasi beriani yang ditempah dari Restoran Ismail.. Simpang 3 Sena...

Rasa?... sapa yang nak try.. boleh pi makan kat sana.. sebab masing-masing ada selera masing-masing...

Jadi... jom layan gambiran yang aku sempat ambik sepanjang majlis makan-makan berlangsung... ;-D

Inilah dia nasi beriani... dan menu yang lain...






Amacam?.. ada karan dak... hihihi.. ;-P

Dan.. seperti biasa.. inilah antara pengelola-pengelolanya... yang rajin dok cari.. Shidah, Esah dan Fiza...

Esah...



Shidah...


Nasi dah terhidang... so apalagi... Bismillah...


Jangan berebut yer... semua dapat... ;-)







Ini adalah cenderamata yang telah ditempah.. kat mana aku pun tak tau... ni semua kerja pengelola-pengelola kita la ni... rajin betui depa dok pi cari...




Eeerrkkk... Alhamdulillah.. kenyang perut senang hati.. kata orang-orang tua...

Jadi.. bila perut dah kenyang.. maka pakat dok menyembang la.. lagi pun hari ni sabtu.. tak dak kerja pun nak buat.. 





Dalam dok menyembang mohong ni.. lupa pulak.. ucapan abang-abang yang celebrate birthday ni.. 

"Apalagi.. bagi la ucapan sikit", kata Pak Cik Ayaq...

Esah.. dengan gaya sorang pengacara.. ada bakat tu... ;-P


Ucapan dari Own...



Diikuti oleh Meck...



Dan Man Nadzi...


Masing-masing dah beri ucapan serba sedikit.. jadi tibalah masanya untuk penyampaian cenderamata hati... hihihi..

Own...



Anak muda harapan wanita bangsa... ;-)



Dan Cik Man kita...


Inilah cenderamata masing-masing...




p/s: bulan depan celebrate birthday sapa pulak?...

"Pengalaman membentuk keperibadian..."

16 Rabiul Awal 1432 / 19 Februari 2011

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...