04 Januari 2011

RIDE TO SBM BIGGEST GATHERING PART 3

Catatan Ayah

Sabtu / 1 Januari 2011

Jom... kita sambung lagi.. kalau rajin baca.. silakan...

Selepas beberapa ketika bersembang sambil beramas mesra.. Super Yan.. yang sememangnya bersuara lantang.. tak payah pakai mikrofon dah.. hi hi hi.. terus buat pengumuman.. macam serius jer.. =)

Bukan apa.. pengumuman supaya semua bersiap sedia untuk konvoi ke Masjid Putrajaya.. untuk sesi bergambar-gambir..

Tapi kali dah tak ramai yang ikut.. sebab ada yang dah balik atas urusan peribadi.. ada yang pi makan kenduri dan macam-macam lagi.. jadi masing-masing pun pakat ke motor masing-masing bersiap sedia..


Pakat berduyun-duyun lah.. beratur di tengah panas lit-lit.. berpeluh atas bawah.. kiri kanan.. bayangkan dengan masing-masing yang lengkap dengan riding gear.. ;-P


Macam biasa.. aku ikut jer.. mana aku tau jalan nak ke Masjid Putrajaya.. tapi yang syoknya.. Putrajaya jadi macam kami yang empunya.. jalan kat Putrajaya dikuasai oleh kami.. ha ha ha .. :-D

Maka berduyun-duyunlah deruman bagai nak rak.. memenuhi jalanraya menuju ke masjid Putrajaya..

Pusing punya pusing.. akhirnya kami sampai di tepi Tasik Putrajaya.. dekat dengan Masjid Putrajaya.. jadi masing-masing dok pakat masuk parking lah.. dah Perbadanan Putrajaya dah bagi green light.. boleh parking kat mana-mana saja.. jadi kat sinilah port kami pulak..





Bila semua dah tersusun.. apalagi.. photoshoot ler.. panas lit-lit ni bang... :-P

Inilah sesi bergambar kali yang kedua.. tapi ramai dah yang balik.. tinggal yang ni jer lah.. \m/






Macam-macam hal.. tapi kita enjoy.. (nada macam dalam drama Puteri...) he he he ...=)

Lepas tu.. semua pakat bertempiaran lagi.. apasal?.. ada orang kentut ker?.. ;-O

Dak aih.. hangat beb... jadi semua pakat cari pokok untuk berteduh sambil sembang-sembang.. sementara tunggu waktu zohor masuk...

Cuba teka..pakat dok tengok apa.. pakat dok tengok Super Yan mengorat awek pelancong Tok Arab.. he he he...

 Hai.. Capt Mazli.. tak panas ke dengan racing suit tu?.. he he he ..



Inilah dia.. Sherman ST11..





Ai..ralit nampak.. dok mensyuarat apa pulak.. 

Walaupun panas.. tapi masing-masing cukup happy...

p/s: terima kasih lagi sekali diucapkan kepada Tuan Mazlani, Don Jojo, Mr Fry dan Mike_Analyzer atas perkongsian gambar...

"Pengalaman membentuk keperibadian..."

4 Januari 2010

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...