15 Januari 2011

ON CALL OT LIGHT

Catatan Ayah

Isnin / 10 Januari 2011

Elok-elok balik kerja... tak lama... dapat call pulak... OT light tak menyala...

OT light ni... kalau nak tukar lampu... nak kena tukar OT attire... ni yang agak malas sikit... tapi dah tugas... kena jugalah...


Sebelum tu... kena ke office dulu... nak kena check tengok... OT light ni guna bulb macam mana... sat gi kalau silap nak kena patah balik office... kena tukar lagi baju... check punya check... OT light ni yang dok kat OT Room 2... guna halogen bulb 24V 150W... cari punya cari... terus ambil 2 biji siap-siap...


Bila masuk dalam OT Room... lampu yang besar tak menyala... jadi buka tengok... kena pastikan dulu... betul ke bulb yang terbakar... minta-minta tu... biarlah bulb yang terbakar... jangan pulak suis yang rosak...


Kepompom... bulb yang terbakar... filemen putus... apa yang perlu... cuma tukar bulb sahaja... bukan suis... ;-)


Jadi... cuma tukar jer lah... pasang balik... dan test tengok...


Walla... :-D ... semua dalam keadaan yang elok dan tip-top... alhamdulillah...

"Pengalaman membentuk keperibadian..."

10 Safar 1432 / 15 Januari 2011

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...