25 Disember 2010

POLO

Catatan Ayah

Sabtu / 25 Disember 2010

Bila sebut POLO...kebanyakan orang akan bayangkan sekumpulan orang yang menunggang kuda dan akan berebut memukul bola dengan sebatang kayu pemukul...dan permainan ini selalunya menjadi permainan orang kaya-kaya dan kerabat diraja...

Bila disebut VW Polo...baru orang bayangkan sebuah kereta yang cantik dan power keluaran Volkswagen dengan teknologi German..dan lagi satu...salah sebuah kereta yang mahal di Malaysia...


Masa ke KL hari tu...banyak sungguh nampaknya rakyat Malaysia yang menggunakan VW Polo...dan kat TV pun begitu galak iklan-iklan mengenai VW Polo...kalau kat Perlis ni ada kot dalam sebijik dua yang orang pakai...

Pada pandangan aku, VW Polo ni nampak macam best...tambah-tambah lagi yang model GTi...tapi aku hanya mampu tengok sajalah...nak beli tu belum mampu...kalau mampu pun mungkin aku beli GTR14 atau Goldwing...ha ha ha ...

Atas nasihat Pak Cik Google, dia suruh ke sini untuk baca mengenai VW Polo ni...

p/s: best jugak kereta ni...

"Pengalaman membentuk keperibadian..."

19 Muharram 1432 / 25 Disember 2010

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...