01 November 2010

CT SCAN TRAINING - DAY 1

Catatan Ayah

Isnin / 1 November 2010

Hari ni bermulalah training CT Scan...hari pertama buat kat Metro Inn, Kajang...nasib baik tak jauh dari Oriental Crystal ni...jalan kaki saja ke sana...

Semua dalam 9 orang yang attend...seorang dari MNE Solution, 2 orang dari Unit Kejuruteraan MoH, 3 orang dari JKN, seorang dari Radicare dan 2 orang dari Healthtronics termasuk aku...

Training start dalam pukul 9:30 pagi sebab ramai yang mai lambat...


Sebelah pagi berkisar specifikasi CT Scan yang telah dipasang kat Hospital Kajang....dalam pukul 10 pagi...break time...depa jamu koeteaw goreng dan karipap serta teh dan kopi...aku cuma minum kopi saja...lepas tu sambung lagi...


Sambung lagi kerkisar spesifikasi mesin...mata masih lagi segar....dalam pukul 12:45pm...rehat makan tengah hari....disebabkan rasa kenyang lagi...aku makan nasi sikit saja...Kelas mula balik dalam jam 2:15pm...


Mata dah mula lali dah....rasa-rasanya terlelap sekejap...hahahahahaha...kemudian pukul 3:00pm...rehat pekena kopi...


Kemudian sambung balik sampai pukul 4:30pm....waktu ni dah mengantuk gila..rasa-rasanya tak paham langsung dah...jalan sajalah....lagipun model ni bukan ada kat sebelah Kedah/Perlis...janji konsep dia paham dah...

p/s:  esok sambung lagi.....kat Metro Inn juga...

24 Zulkaedah 1431 / 1 November 2010

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...