28 September 2010

Minyak enjin...

Catatan Ayah

La ni aku tengah dok survey tengok...minyak enjin agak-agak yang terbaik untuk kuda hitam aku...sebelum ni dah pakai Motul 10w/40 fully sintetik...

Tadi dah pusing Kangar...Motul tak dak...yang ada cuma Castrol dan Total...Kalau Syntium DualTech..kat kedai motor tak dak...cuma ada kat Petronas Pump Station saja...kalau 10w/50 fully dalam RM55 dan 15/50w semi dalam RM28...Shell tak tengok lagi...mungkin esok kot...

Tapi yang pasti tak jumpa lagi adalah Silkolene Chain Gel...esok nak tengok kat Arau pulak....kalau tak dak juga...nak kena pi beli kat Mega Fortune Sungai Petani...bukan apa...Sabtu 2/10/10 ni nak kena pi KL...so nak kena tukar minyak enjin dan minyakkan rantai...kalau pakai yang biasa...rim akan jadi kotor...

Kalau ada sapa-sapa free...boleh tolong poll sat...tengok apa pendapat kawan-kawan semua...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...