24 Ogos 2010

Trip ke Sungai Petani..

Catatan Ayah

Hari ni aku kena buat QA test angiography kat Hospital Sultan Abdul Halim...aku bertolak lebih kurang pukul 7:45am melalui Changloon...bukan apa...nak layan leper kat Changloon jer..lepas tu boleh speed terus ke Sungai Petani..lagi satu..boleh elak jam...sebab kalau lalu ikut jalan Kangar-Alor Star..kenderaan banyak sangat...kalau ikut Changloon...kenderaan kurang sikit...ramai mat-mat motor selalu ikut Changloon...

Seperti biasa...sampai R&R Gurun..kena berenti isi minyak...R&R Gurun sekarang ni ditutup kerana dalam penyelenggaraan...


Seperti biasa...kalau berenti kat Gurun...lepak bawah pokok ni selalunya...tapi kali ni cuma lepak kosong saja...sebab bulan puasa....sambil menikmati suasana pagi....


Buat QA test angio...non-stop sampai petang...naik lenguh kaki sebab pakai lead gaun....


Buat angio ni kena 2 orang...aku buat test kat dalam dan Mi Korea buat setting kat control panel kat luar...kena ada orang Abex sekali untuk masuk service mode...terima kasih kepada Mi Korea dan ST Ong dari Abex kerana membantu...siap kerja pun dah petang...niat nak sambung buat PPM fluoroscopy dan dental x-ray pun rasa-rasa tak sempat...so sambung jumaat ni lah...


Waktu balik...ya Allah...mengantuk gila...sampai 2-3 kali berenti....


Last sekali berenti kat Petronas Changloon...basuh muka sikit....akhirnya Alhamdulillah...sampai rumah...dan hari ni perjalanan tiada sebarang masalah....dan cuaca sangat baik....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...