12 April 2010

Hari ke-2 kelas memandu...

Catatan Ayah

Hari ni hari yang ke-2 pi belajar kelas memandu B full. Hari sudah tak kekok bawa Virago tu. No 8 pun dah agak selesa dan naik titi pun dah OK sikit. InsyaAllah, nanti ujian, aku akan lakukan yang terbaik....dan insyaAllah ada rezeki untuk memiliki ER6-N...

Inilah motor idaman aku. Akan aku himpun duit untuk aku beli motor ini. Bukan apa senang untuk aku travel pi buat QA test. Specifikasi motor ni boleh dibaca di sini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...