05 April 2010

Upgrade lesen...

Catatan Ayah

Malam ni panas sangat. Entah-entah nak hujan..tak tau lah. Binatang-binatang kat lampu pun banyak..silap-silap boleh masuk telinga. Teringat dulu, keridik pernah masuk telinga aku sampai kena ke hospital untuk buang dari dalam telinga.

Hari ni juga pihak hospital telah mengarahkan semua staf FMS untuk terima suntikan imunisasi H1N1. Tak lah sakit sangat. Cuma bahu kiri rasa lenguh sikit selepas kena suntik. Sekarang ni banyak pula kes-kes yang H1N1 yang timbul...mungkinkah ini bala yang Allah turunkan ke bumi Malaysia akibat kelalaian kita? Marilah kita muhasabah diri kita sendiri.

Tadi aku ke Bank Islam untuk buat pinjaman peribadi. Tak taulah macam mana. Kalau ada rezeki, alhamdulillah, jika tak dapat pun alhamdulillah...mungkin ada hikmatNya.

Tadi juga aku cuba check dengan driving school untuk upgrade lesen dari B2 ke B full. Harganya RM350...kena renew lesen L yang lama dulu kemudian daftar kat IKMP. Balik cari...last-last jumpa juga lesen L yang lama tu. InsyaAllah esok kalau sempat nak ke JPJ untuk renew lesen L.

Hari ni juga pihak FMS buat jamuan perpisahan Bang Omar Mech. Bang Omar mula pencen bulan lepas. Jamuan yang dihidangkan laksa dengan kuih jala. Lepas ni dengar kata Bang Omar akan kerja kat Fine Margin...jaga boiler kat situ. Semoga Bang Omar berjaya.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...