02 April 2010

Birthday party...

Catatan Ayah

Ucapan takziah diucapkan kepada keluarga pelawak terkenal Malaysia, Din Beramboi yang telah kembali ke rahmatullah kerana demam denggi berdarah. Semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Kes-kes H1N1 pula mula kembali ke Malaysia. Adakah ini bala yang Allah turunkan ke bumi Malaysia  akibat kes-kes buang bayi kebelakangan ini?

Hari ini juga kat Office, kami semua kongsi duit buat makan-makan sempena menyambut ulang tahun Farhan dan  Shafiqah. Masing-masing sudah mencecah 24 tahun dan 22 tahun. Selamat menyambut ulang tahun masing-masing.

Banyak juga makanan yang ditempah antaranya bihun soto, popia, kek dan buah-buahan. Bihun soto ditempah dari Taman Kemajuan dan popia dibawa oleh Nadzari. Jamuan bermula selepas meeting pagi lebih kurang pukul 10 pagi.

Selain daripada kami sepejabat, Sukri FM dan Ida Helpdesk turut serta dalam jamuan pagi tadi. Cuma Ah Tong yang tiada kerana out-station. Bermacam-macam kerenah masing-masing...Bagus juga buat keramaian macam ni kerana akan release tension akibat tekanan kerja-kerja seharian.

Gambar-gambar yang lain boleh dilihat dalam facebook.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...