26 November 2009

Ke Public Mutual

Healthtronics tak bagi 1/2 day macam selalu hari ni. Selalunya kalau esok raya, hari ni 1/2 day kerja. Tak palah, pi derma darah lepas tu dapat MC, settle.

Agak lewat pi Alor Star hari ni. Sebab sebelum pi, isi borang Public Mutual EPF dulu. Sampai kat Public Mutual pun dah dekat pukul 4pm. Nasib baik tak tutup lagi. Cuma EPF Ah Tong tak boleh buat lagi sebab cari borang dia tak jumpa. EPF ayah dengan Nadzi settle. Lepas tu keluarkan sikit duit dari Ittikal Fund sebab nak ganti bumbung rumah lepas raya ni.



Yang biru tu Audi A4 baru, teknologi Germany yang hebat...jarang-jarang sekali boleh jumpa di Kangar dan Alor Star sebab orang kaya saja mampu beli... Yang merah tu biasa saja...Hundyai Coupe baru.....teknologi Korea....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...