20 Oktober 2009

Repair RO.. - catatan ayah

Petang tadi pi rumah Rosmadi kat Padang Melangit, plan tu nak buat service RO rumah dia tapi dia tak dak pulak....rugi masa....kalau tau dia tak dak...pi rumah orang lain pun tak pa...

Tadi Own telefon, dia kata 6 stage rumah cikgu dekat Taman Desa Pulai leaking....tak palah..esok saja telefon cikgu tu....tanya apa yang leaking....

Repair RO kat Dialysis dengan Zamri...Nadzari tak mai....Zamri kata Nadzari pi mengunjung....sapa yang meninggal tak taulah....tapi lepas tu Zamri telefon Nadzari dan dia kata Nadzari jumpa dengan Nazli...

RO tu bukannya apa cuma grind membrane saja...4 membrane semuanya....Bolehlah 4 jam OT malam ni...buat dari pukul 8 malam sampai 12 tengah malam...








Antara membrane yang digrind....

Tadi dapat berita SMS dari Bang Leh, katanya Mak Ngah yang duduk kat Paya, Jitra dah meninggal kat Hospital Sultanah Bahiyah...




Esok nak ziarah lepas hantaq kakak pi sekolah....Dalam pukul 12 tengahari kena balik sebab kakak keluar sekolah pukul 1pm.

Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Mak Ngah....Amin...Al-Fatihah....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan jejak dan ulasan...dan seboleh-bolehnya..tinggalkan nama anda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...